ALLURE VOETZORG

 

Vinkendaal 33, Nieuwerkerk aan den IJssel, tel. 0180-399284

HotStone Massage voor voeten en onderbenen

Met diverse massagetechnieken en warme stenen, ontspant het lichaam tot het diepste niveau, daarbij gebruikmakend van de eigenschappen van de minerale stenen.
De aloude kunst van “HotStone “massage is een manier om de mens op holistische wijze in balans te brengen. Deze therapeutische voet en onderbeen behandeling is zeer effectief. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn.

In een ontspannen zittende houding worden uw onderbenen en voeten gemasseerd met de speciale HotStone stenen, in combinatie met een natuurlijke en rijke HotStone massageolie. Ook de reflexpunten worden behandeld, waarna de warme stenen tussen uw tenen worden geplaatst en uw voet heerlijk wordt ingepakt in een “HotSok” zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van dit gevoel van warmte, welzijn en ontspanning.

Tijdens de massage wordt gebruikt gemaakt van een bijzondere HotStone massageolie, die gemaakt is van de waardevolle macadamianoot. Met de zoete geuren van sandelhout, patchouli en Ylang –Ylang, de verwarmende kracht van geranium en de verfrissende werking van de bergamotolie zult u tot op het diepste niveau ontspannen. Een weldaad voor lichaam en geest.

              

 

 

 

 

 

© ALLURE VOETZORG

 Allure Voetzorg is aangesloten bij

Logo ProVoet  Logo ProCert Logo Loop